Όταν η πόλη φοράει τα t-shirts της ! Νέο Κατάστημα + Nέα Σχέδια

Πριν 8 χρόνια, σ’ ένα μικρό χώρο στην οδό Ερεσσού άνοιξε ένα κατάστημα αφιερωμένο στο πιο αγαπημένο ρούχο όλων μας, τα t-shirts. To koukoutsi, που λίγο αργότερα έκανε στάση στην Εμμανουήλ Μπενάκη, και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται χαμηλά στη Σκουφά, απέκτησε έναν ολοκαίνουριο νέο χώρο στην Κηφισιά.
Τώρα, τα πιο we love greek design t-shirts, και όχι μόνο, τα βρίσκουμε σε δύο spots στην Αθήνα. Στο κλασικό πέρασμα από το Κολωνάκι στα Εξάρχεια και σ’ έναν πεζόδρομο με αστικό αέρα στο κέντρο της Κηφισιάς.
Σχέδια που άφησαν εποχή και κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας, όπως το Χίλτον, το Φιξ και τα κτίρια του Βαλσαμάκη – από τη σειρά με τα αρχιτεκτονικά – συναντούν νέα σχέδια όπως το Rex και τα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας. Γιατί τα κτίρια της πόλης εκτός από ιστορία έχουν και ζωή και ρόλο στους αγαπημένους μας αστικούς μύθους.
Το “Ich bin ein Athener ♥ Athens needs love” που τα τελευταία χρόνια γράφει τη δική του ιστορία για τους urban lovers συναντά t-shirts της μετά κρίσης εποχής, όπως το “greek statistics” και το “eat more feta to reduce greek debt”.
Βέσπες, πικάπ, ποδήλατα, οι ταράτσες της Αθήνας, τα γράμματα της αλφαβήτου και πολλά άλλα σχέδια που κρύβουν πάντα ένα μήνυμα πίσω από τις γραμμές τους, έχουν δημιουργήσει εικόνες και έχουν δώσει χρώμα στην καθημερινότητα όλων μας.
Στο koukoutsi, εκτός από το house label, κυκλοφορούν γνωστά t-shirts που έχουν διακριθεί σε διεθνείς γραφιστικούς διαγωνισμούς και άλλα «έξυπνα» μπλουζάκια. Το koukoutsi εξάλλου αγαπά ιδιαίτερα τους Έλληνες δημιουργούς κι έτσι φιλοξενεί χειροποίητα αξεσουάρ και κοσμήματα made in Greece και δίνει προτεραιότητα στον ελληνικό σχεδιασμό.
New Shop: Δροσίνη 9 Κηφισιά
Finest design for men, women and kids!